Gå til innhold
rorbu front

Høsten er her

Sprakende høstfarger, klar og kald luft og nysnø på fjellene. På denne tid av året er det vanskelig å tro at det finnes et vakrere sted på jord!

Høsten er her og vi har hatt et fantastisk vær med sol og lite vind. Gjester koser seg på vann og under vann. Nei, vannet er ikke så innbydende at de bader, men vi har en dykkergjeng fra Danmark her, som nyter av å se det fantastiske livet under vannflaten. Vi nærmer oss de siste ukene av fiskesesongen, før båtene taes på land for vinterlagring. Kveitefisket har vært godt i hele sommer, men det er kanskje frem for alt nå som den var vært skikkelig markant.

Så kommer kvelden. Du har vært ute i naturen i hele dag og synker ned i godstolen i rorbuen, kikker ut gjennom vinduet og får syn på det fantastiske nordlyset. Nordlyset er alltid en opplevelse, men jeg synes kanskje kombinasjonen av solnedgang og nordlys er noe helt ekstra. Som om de kjemper om oppmerksomheten din for å gi deg den største og vakreste opplevelsen! La meg gi deg et tips: skriv opp høsttur i Nord-Norge på din «to-do-list» 🙂

Du er hjertelig velkommen!

 

Flere artikler