Gå til innhold

Anbefalte leverandører

Nedenfor er en oversikt over cateringbedrifter vi kan anbefale. Ta kontakt med den enkelte for tilbud, bestilling og nærmere informasjon.

Noen leverandører tilbyr porsjonspakker for frokost, lunsj og middag, bestill om ønskelig for flere dager av gangen. Dere kan hente maten på vei ut til Lauklines, eller få den levert direkte til rorbua.

Solberg Pettersen

Solberg Pettersen først og fremst produsent av kjøttvarer. Vi er også totalleverandør av kjøttvarer til hoteller, restauranter, catering og institusjoner, har egen avdeling for skipshandel og driver med catering. I arbeidsstokken vår har vi pølsemakermester, faglærte pølsemakere og faglærte kokker som er med på å bidra til at kvalitet blir satt i fokus og at du som kunde skal få den beste opplevelsen og oppfølgingen. All produksjon foregår i dag fra Kaldfjorden på Kvaløya i Troms.

Eide Handel

100 % lokale kortreiste råvarer. Catering – lokal og heimelaga.

Kjøkkensjefen

Kjøkkensjefen er totalleverandør innen selskap og catering i Tromsø. Vi leverer førsteklasses mat basert på lokale råvarer til brylluper, konfirmasjoner, firmafester, jubileer og private arrangement.

Søstrene Ingebrigtsen

Vi har lidenskap for mat! Det er noe du vil oppleve om du lar oss stå for catering i selskapet ditt. Om det er til hverdag, fest. Om anledningen er stor feiring eller lite selskap, spiller ingen rolle.
Vi lager all maten fra bunnen av med prima, lokale råvarer for at du skal kunne gi gjestene dine det aller beste som Nord-Norge har å by på.