Gå til innhold

Hanna og Andreas Nilsen eier og driver reiselivsanlegget. Vi bor på Lauklines året rundt og sammen med våre enestående ansatte ønsker vi å bidra til at du/dere skal få et avslappende og fornøyelig opphold.

Vi som jobber på Lauklines

Miljø og hygge

På Lauklines setter vi deg som gjest i sentrum og arbeider mye med å skape en hyggelig atmosfære. Vi anerkjenner vårt eget ansvar og våre gjesters medansvar, for å verne om vårt felles miljø. Lauklines Kystferie har en målsetning om å stadig redusere ressursforbruket i den daglige driften og vi er derfor veldig lydhøre om du som vår gjest har gode idéer og tips til hvordan vi kan forbedre oss.

Noen av våre miljøtiltak

  • Redusert forbruk av vaskemidler gjennom bruk av ENJO microfiber i renholdsarbeidet
  • Kildesortering av avfall
  • Sparepærer i lyskilder
  • Innkjøp av fornybar energi (Se miljøbevis)
  • Oppmuntrer til bevissthet rundt unødvendig strømforbruk ved oppvarming og belysning
  • Bruk av svanemerket vaskeri- Nortekstil for vask og rens av tekstiler.
  • Tilrettelegge for besøkende som kommer med El-bil

Handelsstedet

Lauklines er et tradisjonsrikt handelssted som ble etablert på begynnelsen av 1900-tallet. Etter å ha forfalt gjennom mange år, ble stedet i 1999 gjenåpnet som et reiselivsanlegg. Her tilbyr vi idag moderne høystandard rorbuer, møterom og selskapslokaliteter, charterbåt-fiske, samt en varm og god badstu. Vi liker samarbeid og har derfor mange ulike samarbeidspartnere som tilbyr alt i fra utleie av turutstyr til guidede naturbaserte aktiviteter og opplevelser.

Vi ønsker å drive stedet videre med den åpne gjestfrihet som besteforeldrene til Andreas, Haldis og Håkon Nilsen, viste alle som gjennom årene var innom her enten på handel, overnatting, bespisning, emmisærreise eller rett og slett kom for en kopp kaffe i påvente av melkebåtens anløp! Les mer om vår historie her