Gå til innhold

Taxi

Vi anbefaler å bruke det lokale drosjeselskapet her til transport, de bruker lokale og erfarne sjåfører. Vi har avtalt en fast pris for noen relevante avstander, men kontakt oss gjerne for andre alternativer hvis det er ønskelig. De har biler for 4, 8 eller 16 passasjerer, avhengig av antall personer i gruppen din.

taxi 9 setervolvo taxi minibus

 

 

 


Til Lauklines

1-8 personer Tromsø Flyplass – Lauklines: 1.500,-/taxi
9-16 personer Tromsø Flyplass – Lauklines: 3.000,-/taxi

1-8 personer Tromsø sentrum – Lauklines 1.600,-/taxi
9-16 personer  Tromsø sentrum – Lauklines: 3.200,-/taxi

Fra Lauklines
1-8 personer Lauklines – Tromsø Flyplass: 1.500,-/taxi
9-16 personer Lauklines – Tromsø Flyplass: 3.000,-/taxi

1-8 personer Lauklines – Tromsø sentrum: 1.600,-/taxi
9-16 personer Lauklines – Tromsø sentrum: 3.200,-/taxi

Ventetid og stopp – Transfer inkluderer ventetid på flyplass/hotell samt stopp for innkjøp på dagligvarebutikk med tilsammen 60 minutters ventetid.

Ventetid starter å løpe fra avtalt oppmøtetid, det vil fra flyplass si 30 min etter offisiell landingstid(www.avinor.no) eller fra avtalt oppmøtetid på hotell el.l og fram til avreisen med taxi skjer.  Ventetid fortsetter så å løpe under stopp for innkjøp i butikk el.l.
Ekstra ventetid utover 60 min påløper med 100,- kr pr. påbegynte 15 min og betales direkte til sjåfør.

Pick-up– Du kan hentes fra hvilket som helst hotell, museum eller lignende i sentrum eller Tromsø flyplass.

Vi anbefaler å bestille taxi senest 3 dager i forveien. Ved tilgjengelighet er det mulig å endre avtalte tider senest 24 timer før henting.

Leiebil

Det finnes mange forskjellige autoriserte bilutleiere i Tromsø. Lauklines har en spesialavtale med Hertz som tilbyr 15% rabatt og følger du linken kommer du direkte til bookingside med rabattkode. Leiebil gir deg den ultimate frihet å oppleve den fantastiske naturen rundt Lauklines. Da henter du enkelt og greit ut bilen på flyplassen og leverer den tilbake der ved avreise eller ved annen avtalt destinasjon