Gå til innhold

1. Privat transport

Vi anbefaler å bruke vår lokale samarbeidspartner til transport, de bruker lokale og erfarne sjåfører. Vi har avtalt en fast pris for noen relevante avstander, men kontakt oss gjerne for andre alternativer hvis det er ønskelig. De har ulike biler for opptil 16 passasjerer, avhengig av antall personer i gruppen din.

Ventetid

Ekstra ventetid påløper med 100,- kr pr. påbegynte 15 min og betales direkte i resepsjon ved ankomst. Ventetid starter å løpe fra avtalt oppmøtetid, det vil fra flyplass være 30 min etter offisiell landingstid(www.avinor.no) eller fra avtalt oppmøtetid på hotell.

2. Drop in taxi

Om våre lokaler sjåfører ikke er ledig, er det også mulig å booke en drop in taxi fra Tromsø. Da kontakter du bare noen av taxiselskapene direkte:

Tromsø Taxi: + 47 77 60 30 00
Din Taxi:       +  47 40 10 20 45
Taxi 1:             +47 55 70 00 00

3. Leiebil

Det finnes mange forskjellige autoriserte bilutleiere i Tromsø. Lauklines har en spesialavtale med Hertz som tilbyr 15% rabatt og følger du linken kommer du direkte til bookingside med rabattkode. Leiebil gir deg den ultimate frihet å oppleve den fantastiske naturen rundt Lauklines. Da henter du enkelt og greit ut bilen på flyplassen og leverer den tilbake der ved avreise eller ved annen avtalt destinasjon