Gå til innhold

Ferskvannsfiske i Sverige

I høst hadde vi besøk av den velrenommerte svenske sportsfiskeguiden Ove Johansson, som driver Charterfiske.

Foto: Maria Karlsson
Her fikk han prøve seg på fjord- og havfiske, noe som ga mersmak og resulterte i et samarbeid om å markedsføre og anbefale hverandre. Vi oppmuntrer derfor varmt å prøve ut fiske etter laks, ørret, røye mm hos ham på Vänern og Vätteren i Sør-Sverige. I følge Ove selv har det vært svært gode forhold for laks i 2019:

» Chansen att fånga sin drömfisk på Vänern har nog aldrig varit så stor som nu. 2019 kommer gå till historien som ett riktigt «laxår» med enorma laxar i topp.»

Våre guider Marcus og Tim har også vært der på besøk i November for å teste ut hans produkt og kan bekrefte at Charterfiske tilbyr et solid, profesjonelt produkt med stor fokus på sikkerhet. Ta kontakt med Ove direkte på charterfiske.se om du ønsker å bestille en opplevelse hos ham.

Foto: Maria Karlsson

Flere artikler