Gå til innhold

Tromsøbadet

På det nyåpnede Tromsøbadet finner du alt fra vannlek til SPA.

På Tromsøbadet kan du boltre deg i artig vannlek! Sklier, bølgebasseng, plaskebasseng, hinderløyper i vann og mye mer! En skikkelig artig opplevelse for hele familien. Ønsker du en litt roligere opplevelse anbefaler vi velværeavdelingen.

Unn deg et avbrekk i mørketiden og nyt roen og varmen i velværeavdelingen! Velværeavdelingen åpner etter stengetid! Bli med på saunaguss i badstuen og skrubb i dampbadet. Utebassenget er 1,2 meter dypt, og holder deilige 34 grader. Bassenget er åpent hele året, uansett om det blåser stiv kuling eller midnattssola skinner.

Vannet i hetegrotta er 1,3 meter dypt, og holder deilige 38 grader. Grotta er utstyrt med undervannsbelysning som skaper en stemningsfull atmosfære. Hetegrotta befinner seg rett ved siden av badstuene.

En tur i den finske saunaen gjør godt for både kropp og sjel. Saunaen er utstyrt med store vinduer som gir en formidabel utsikt. Ingen badstueseanse er komplett uten en forfriskende dukkert i kaldkulpen Telegrafbukta etterpå. Vekselspillet mellom varm og kald får blodsirkulasjonen i gang.

Ingenting slår en forfriskende dukkert i kaldkulpen etter en tur i badstuen. I kaldkulpen kan du teste havtemperaturen året rundt. Temperaturen vil nemlig variere med havtemperaturen i Bukta. Den ligger normalt mellom 4 og 9 grader, og kommer en sjelden gang opp i tosifret antall varmegrader.

Flere artikler