Gå til innhold

Mørketidsløpet

Yngvild Kaspersen (27) var den enestående vinneren i årets mørketidsløp, nesten 6 minutter før nr 2. At en kvinne vinner dette løpet under de forholdene som var med kulde og sterk vind er utrolig. Dette viser noe av den styrken som Yngvild har!

Bladet Nordlys siterer sølvmedaljevinneren etter målgang med «Smerte…helt forferdelig!». Samtidig omtaler de Kaspersen som temmelig uanfektet tripper omkring i målområdet. Kanskje er det ikke så rart, for denne dama sikter nemlig mot Black Canyon Ultras Arizona, USA I februar. Dette er et løp på intet mindre enn 100km! Vi ønsker henne all lykke!

Løpet startet inne ved Sjøtun skole her i Kattfjorden og de første km kunne løperne se utover mot Lauklines og Håja. Deretter løp de over Kattfjordeidet og inn til Tromsø sentrum. Vi sto langs løypa og fikk noen fine bilder av de tøffe utøverne som fullførte løpet. Løpere med nr 4 på magen er Yngvild, som allerede fra start lå i teten.

 

Flere artikler