Gå til innhold

Fantastiske sommerminner!

Selv om vi har hatt noen solfylte dager i juli, har de varme sommertemperaturer latt vente på seg i år her i Nord-Norge. Heldigvis endret været seg fra midten av august, og endelig fikk vi muligheten til å tilbringe litt kvalitetstid i varmen utendørs.

 

I tillegg til havsfiske, fjellturer, sightseeing i byen og soling på terrassen, har mange av våre gjester også hatt flotte grillkvelder. Luften var fylt med lukten av sommer og stemningen var rett og slett utmerket på Lauklines.

3_2

Slike fantastiske øyeblikk måtte også fanges på kamera, og resultatet var ganske imponerende! Hva med lundefugl, hval, sel og havørn som vi også fått se i løpet av de siste dager.

I mellomtiden ble også en rekke fiskearter fanget.

7

For flere bilder, se Explore the Arctic på Facebook.

Flere artikler