Gå til innhold

Vår nabo og samarbeidspartner Tore Albrigtsen (Active Tromsø) avsluttet denne måneden to av verdens lengste hundesledekonkurranser: The Yukon Quest (1000 miles fra Fairbanks, Alaska til Withehorse, Yukon) og Iditarod (1000 miles fra Anchorage til Nome i Alaska)

Tore og hans hunder brukte 11 dager, 19 Tore Albrigtsen timer og 2 minutter for å fullføre Yukon Quest, og kun etter noen få ukers hvile, gjennomførte de Iditarod på 10 dager, 11 timer og 5 minutter.

Tore, som nettopp fylte 49 år er langt ifra en nybegynner. Vekslende og til dels harde værforhold var en del av hverdagen under oppholdet i Nordamerika og det er vel nettopp det disse krevende og utfordrende hundesledeløpene er spesielt kjent for.

Derfor vil vi gjerne gratulere ham, hans kollegaer og alle hunder for vel gjennomførte løp og et virkelig inspirerende eventyr i den arktiske villmarken!

Flere artikler