Gå til innhold
pixabay

Fjellvandring på egen hånd

Flotte forhold for fjellvandring her på Kvaløya

Ingen steder blir landskapet mer komplett enn der synet av fjell og tinder kan forenes med synet av fjord og hav. Det er denne kombinasjonen som gjør en fjellvandrers opplevelse her på Lauklines fullkommen.

Rundt Lauklines finnes turmuligheter for enhver form og smak. Du kan oppleve rolige rusleturer langs små daler med viltre bekker og små fossefall i frodig bjørkeskog eller komme frem til et stille tjern og bare la roen synke inn over deg.

Mange muligheter

Øyer og halvøyer mellom fjorder og sund gir mangfoldige og varierte muligheter til turgåing sommer som vinter. Eller du kan søke utfordring i en krevende topptur og tinderangle langs kvasse egger med vide utsyn i alle retninger.

Ta den tiden du trenger

Om sommeren har du god tid, det er lyst hele døgnet, og i godvær kan du oppleve det vakreste fargespill som naturen kan by på når sola vandrer lavt over horisonten i timesvis før den igjen stiger til en ny dag.

Forslag til turer på egen hånd

Her finner du tips og foto fra forskjellige turer rundt om i Troms. Jan-Hugo er en aktiv fjellvandrer som har dokumentert turene godt med sitt kamera.

Active Tromsø tilbyr guidede fjellturer:

Guided tur på Kvaløya

Spesifikasjoner

  • Ikon Nivå: Enkel-vanskelig
  • Ikon Pris: gratis

Andre aktiviteter