Gå til innhold

Introduksjon fjellklatring

Vi er glade for å kunne fortelle at vår medpartner Tromsø Outdoor nå tilbyr introduksjonskurs for fjellklatring!

Trygt ledet av en guide tilbringer du 2 timer med klatring langs fjellvegger her på Kvaløya.

Utstyrt med sele og hjelm, får du prøve å klatre 6-8 meter på fjellvegger og lære å håndtere tauet for å sikre partneren din. Etter å ha blitt mer komfortabel, får du sjansen til å rappellere ned på egen hånd.

Med avgang fra sentrum begynner eventyret vårt med en naturskjønn 30 minutters reise til klatredestinasjonen på Kvaløya. Ved ankomst tar en kort og enkel 5-minutters spasertur deg til klippene som venter. På toppen av en uforglemmelig stigning vil vi ta en pause der vi spiser en lokal matbit i naturlige omgivelser.

I tilfelle dårlig vær, vil turen finne sted på det lokale innendørs klatretreningsstudioet, og en gratis drikke og kake vil bli gitt i tillegg. Er du allerede klar for en større klatreutfordring? På privat forespørsel kan vi tilby en lengre utflukt for å nå høyere klipper i skjulte deler av Kvaløya.

For booking sjekk Tromsø Outdoor 

All photos: Tromso Outdoor

Flere artikler