Gå til innhold

Regler i forhold til Covid 19

Vi forholder oss til de gjeldende smittevernregler fra myndighetene og følger smittevernveiledninger utarbeidet av NHO Reiseliv.

Ved nødvendig avbestilling grunnet sykdom relatert til Covid-19 eller ved offisielle reiserestriksjoner knyttet til Covid-19, tilbyr vi alle eksisterende og nye ordre valgfri endring av dato for oppholdet eller full refusjon av eventuelt innbetalte forskuddsbetalinger.

Vi fortsetter å overvåke og følge endringene i anbefalinger og retningslinjer og gjør alt vi kan for å  tilby best mulig service samtidig som vi ivaretar sikkerheten til våre gjester og ansatte innenfor kravene som er fastsatt av lokale myndigheter.

For oppdatert informasjon og ytterligere detaljer, se Helsedirektoratet. Vennligst kontakt oss pr e-post dersom du har spørsmål i forbindelse med din bestilling.