Gå til innhold

COVID-19 oppdatering

Den verdensomspennende COVID-19-situasjonen har påvirket oss akkurat som de fleste reiseselskaper, men vi er optimistiske!

Vi har vært heldige å fortsatt kunne kjøre en sommersesong i år, selv om antall turister ble redusert mye. Vi hadde gjester fra Danmark, Finland, Tyskland, England og Sveits, og alle var her da Europa åpnet i juli – august. Dessverre måtte vi stenge for internasjonale turister igjen innen utgangen av august, ettersom smitten begynte å øke over hele Europa. Heldigvis hadde vi noen arbeidere og kunder fra Norge som bodde her hos oss i stedet.

Vi er i håp om at den nærmeste fremtiden kan bringe noen gjester fra nordiske land hvis antallet nye smitter faller igjen. For resten av Europa og verden vil dette sannsynligvis ikke være mulig før en vaksine er tilgjengelig. Nordmenn er selvfølgelig hjertelig velkomne til oss selv i disse tider.

Vi holder oss imidlertid optimistiske og er håpefulle og gleder oss til neste år!

Flere artikler