Gå til innhold

Et forsøk på fuglefotografering

Lauklines et fantastisk utgangspunkt for fuglinteresserte. For å gjøre et forsøk på å bevise det, koblet vi et kamera til vårt nye teleskop og ønsket å ta noen bilder. Etter et par testfoto, innså vi snart at presisjon var Alfa og Omega. En enkelt feilbevegelse kunne endre alle kamerainnstillingene og derfor ble det å bruke en timer helt nødvendig.

Vi fant også  ganske raskt ut at fokuset på kameraet hovedsakelig er i midten av bildene, hjørnene og grensene blir mer uklare. Å ta bilder med et teleskop er alt annet enn enkelt og vi trenger definitivt mer erfaring 🙂

Uansett hadde vi det artig når vi observerte og fotograferte lokale fugler- en artig og fornøyelig aktivitet!DSC_0418 DSC_0450 DSC_0458DSC_0457 DSC_0425 DSC_0438DSC_0445

 

 

Flere artikler