Gå til innhold

Nå er alle båter kommet på sjøen etter vinteren. Vi er klare for en ny sommersesong og de første sportsfiskerene er ankommet, klare for å nyte den vakre naturen her på Kvaløya, Tussøya, Sessøya og Håja. De melder om gode fangster og av deres smil kan vi se at de nyter ferien sin. Mange vil faktisk ikke en gang dra hjem igjen når ferien er over!

Våren har vært uvanlig tidlig i år, og når termometeret viste 17 grader siste uken i April, var det faktisk rekord for Tromsø så tidlig på året. Snøen smelter og det trengs ikke mange uker nå til fjellstiene er frie for snø og klare for din fjelltur!

© Explore the Arctic Fargene på himmelen ved solnedgang har gitt oss noen fantastiske lysnyanser.  Vi har fått se rein, oter og mange forskjellige fugler de siste dager og naturen syder av liv. Denne tid på året er virkelig fredfull, inspirerende og fyller en med energi! En må bare oppleve det selv, så du er hjertelig velkommen 🙂

© Explore the Arctic

(Explore the Arctic) har startet sitt sommerprogram med fjordcruise og fisketurer her fra Lauklines. Ikke nøl med å kontakte dem hvis du er interessert i å delta på en av deres fantastiske turer. Guiden er lokalkjent i området  og vil alltid gjøre sitt ytterste for at dere får noen unike og minnerike arktiske opplevelser.

 

 

Flere artikler