Gå til innhold

Sesong 15. Des – 31. Mars

Ta turen til et drømme-vinterland på Kvaløya. Lauklines er et rolig og fredfullt tilfluktssted, som ligger ved en naturskjønn fjord. I løpet av ferien vil du nyte en kombinasjon av fritid og guidede aktiviteter ute i naturen.

Aktivitetene er eksklusive for din gruppe, noe som skaper en intim og personlig atmosfære. Ved å bestille to eller flere aktiviteter får du en bonus med å ha guiden tilgjengelig en ekstra dag (påfølgende dag) om nødvendig, noe som kan være en stor fordel grunnet de raske værskiftene her nord. Dermed kan dere endre dag for aktiviteten og får dermed en større fleksibilitet under oppholdet.

Her er oversikt over aktivitetene du kan velge:

1. Rundtur på Kvaløya

Nyt utsikten over majestetiske fjell, fjorder, krystallklart vann, hvite sandstrender og små fiskevær under vår rundtur. La oss dele favorittplassene våre med deg og vise deg de vakreste steder, samtidig som vi gir historie og lokalkunnskap underveis.

Pris og mer informasjon: Privat rundtur på Kvaløya – Explore The Arctic.

2. Isfisketur

Isfisketur i et naturskjønt område på øya Kvaløya gir sjansen til å oppleve stillheten i frosne landskap og spenningen ved fiske.

Pris og mer informasjon: Privat isfisketur – Explore The Arctic

3. Trugetur

Våre trugeturer byr på en uforglemmelig opplevelse gjennom de uberørte vinterlandskapene på Kvaløya. Nyt stillhet, snødekte trær og panoramautsikt. Ruten tilpasses dine ønsker og erfaringsnivå, og alt du trenger for et vellykket eventyr er inkludert.

Pris og mer informasjon: Privat trugetur  – Explore the Arctic

4. Opplev Tromsø – Nordens Paris

Oppdag det beste av Tromsø på en dag, nyt utsikten fra taubanen, fordyp deg i kultur på museer, nyt en shoppingtur eller prøv det lokale kjøkkenet på en sjarmerende restaurant.

Pris og mer informasjon: Opplev Tromsø – Nordens Paris

5. Fisketur fra land

Vår strandfisketur tar deg til de uberørte kystlinjene på øya Kvaløya. Turen lover ikke bare en dag med spennende fiske, men også en herlig deilig lunsj midt i den fantastiske naturen.

Pris og mer informasjon: Privat fisketur fra land – Explore the Arctic

6. Nordlystur (kun tilgjengelig ved booking av 5 eller flere netter)

Pris og mer informasjon: Nordlystur

En natt under det dansende nordlyset omgitt av uberørt arktisk natur, er en magisk opplevelse som vi synes alle burde få oppleve minst én gang i livet! Det er få andre opplevelser som får oss til å føle oss så nære naturen. Tenk å være omgitt av majestetiske landskap en mørk vinternatt, varmet opp av et bål, langt fra byens lys og støy, med nordlys over himmelen. I løpet av turen vil du lære om vitenskap og myter rundt nordlyset, og vi vil også fortelle deg om området, dets historie og dyreliv.

Denne aktivitet er kun tilgjengelig ved bestilling av minimum 5 dagers opphold.