Gå til innhold

Fisketurer med skipper

Bli med på fisketur med profesjonell skipper

Kattfjorden her ved Lauklines, er en velkjent fjord for fiske. Bli med på en fantastisk fisketur med profesjonell lokalkjent skipper.

Kattfjorden har vært forbundet med havfiske i flere hundre år og nå får du muligheten å prøve fiskelykken. En kort fisketur passer perfekt for familier og venner som ønsker å prøve havfiske, men er du en dreven sportsfisker ønsker du gjerne en 8 timers tur eller som du ønsker etter avtale med skipper.  Skipperen lærer dere alt dere trenger å vite så ikke vær bekymret om dette er deres første møte med havfiske. Skipperen viser deg forskjellige teknikker som er effektive i området, blant annet fiske med jigg, pilk og naturlig agn. Alt utstyr inngår og vi bruker kun kvalitetsutstyr, først og fremst fra Shimano.

Flere turer-pakker
Det vil være en dedikert skipper for hver gruppe. Da har dere muligheten til å justere starttid avhengig av vær og å flytte timer mellom dager. Vi anbefaler at hvis du for eksempel ønsker 5 dager med fiske så blir du i 7 dager og så tar vi turene de dagene det er best vær.

Ønsker dere å ta med fisk hjem, så hjelper skipperen naturligvis med filetering av dagens fangst.

Under turene ser vi ofte havørn, lundefugl, sel, oter og ulike hvalarter.

Sikkerhet ombord
Før turen starter er det en sikkerhetsgjennomgang og skipper sørger for at dere har ordentlig med klær i forhold til vær.

Explore the Arctic utvider med flere nye båter for 2023-sesongen, og har idag to godkjente båter: MB Explore the Arctic og MB Explore the Arctic junior.

Alle båtene er godkjente i henhold til krav fra Sjøfartsdirektoratet for 12 eller færre passasjerer. https://www.sdir.no/sjofart/fartoy/fartoystyper/fartoy-som-forer-12-passasjerer-eller-farre/

Alle skippere er sertifiserte (minimum D5L-sertifikat, sikkerhetskurs, krise og passasjer-håndtering og VHF-sertifikat) i henhold til gjeldende krav fra Sjøfartsdirektoratet.

MB Explore the Arctic, er en Kloster Patrol 32, 10,5m lang spesialbygd båt for sightseeing og fisketurer. Båten har walk-around dekk med 10 sitteplasser og tilbyr fin plass både for fiske og sightseeing. I det oppvarmede styrehuset finnes sitteplasser til alle om dere vil trekke innendørs. Toalett og toppmoderne elektronikk, fullt utstyrt med alt av sikkerhetsutstyr som det er krav om i henhold til forskriftene. Båten er utstyrt med 2×300 HK Yamaha motorer som gir den mer enn nok fart til å flytte seg raskt mellom fiskeplassene. Kloster Patrol er en av de sikreste båter i det europeiske markedet og denne modellen har bestått tøffere tester enn noen annen tilsvarende båt i Norge.

MB Explore the Arctic junior er en 7,3 m lang Arronet 23,5 cc, bygget for sightseeing og fisketurer. Båten er designet med fokus på komfort og sikkerhet. Den har walkaround-dekk og oppvarmet styrehus med sitteplasser og toppmoderne elektronikk. Båten er utstyrt med 150 hk Yamaha, noe som betyr at vi raskt kommer ut til de beste fiskeplassene.

 

Spesifikasjoner

 • Ikon Nivå: lett-hard
 • Ikon Antall i gruppen: 1-6
 • Ikon Varighet: 3-12t
 • Ikon Pris: Explore the Arctic Jr (maks 3 personer)/
  Explore the Arctic (maks 6 personer)

  1 x 3 timer 4 595,- / 5 995,-
  1 x 5 timer 5 995,- / 7 995,-
  1 x 8 timer 7 995,- / 10 595,-

  3 x 5 timer 16 906,- / 22 546,-
  Ekstra time 1127,-/1503,-

  3x 8 timer 22 546,- / 29 878,-
  Ekstra time 939,-/ 1245,-

  5 x 8 timer 35 178,-/ 46 618,-
  Ekstra time 879,- /1165,-

  7 x 8 timer 45 891,-/ 60 815,-
  Ekstra time 819,- / 1085,-

  Tillegg: Bensin ihht forbruk
 • Ikon Inkludert: Inkl. fiskeutstyr og flytedrakter.
 • Ikon Oppmøte: Etter avtale med skipper
 • Ikon Arrangør: Explore the Arctic
 • Book denne aktiviteten

Andre aktiviteter