Gå til innhold
charterbåt

Charterbåter 2023

Fra 1.1.2023 kommer vi ikke å tilby utleie av Arronetbåter lenger, men kun tilby charterbåter med skipper/guide. Vi styrker dermed fokuset vårt på guidede private fiske- eller opplevelsesturer i samarbeid med Explore the Arctic As, www.explorethearctic.no.

Det er flere grunner til at vi avslutter med utleiebåter og har vært i våre planer i flere år. På grunn av Covid-19 har avgjørelsen blitt utsatt siden mange gjester måtte utsette oppholdet fra 2020 og 2021 til 2022. Derfor forskjøv vi overgangen til 2023 i stedet.

Charterbåtene vil variere fra 23-35 fot, så vi er sikre på at alle vil finne noe som passer for sin gruppestørrelse. Explore the Arctic As vil ha guider/skippere med båter tilgjengelig i henhold til dine foretrukne ønsker.

Mer detaljer kommer og vi vil holde deg oppdatert på vår hjemmeside og i sosiale medier. Kontakt oss for spesialtilbud på charterbåter for sesongen 2023 og videre.

Flere artikler