Gå til innhold

Pakkeforslag Lauklines – en idyllisk perle på Yttersia – Kvaløya

Hjertelig velkommen til minnerike naturopplevelser bare en drøy halvtimes kjøretur fra Tromsø! Ta med deg venner, familie eller kollegaer på et opphold i våre flotte rorbuer.

Spesielt i disse tider er det viktig å komme seg ut i naturen og da er det å få være sammen med en lokal kjentmann noe som gjør opplevelsene mye større. Vi har derfor i samarbeid med våre lokale eminente aktivitetsguider, Marcus og Mimmi, fra aktivitetsbedriften Explore the Arctic, satt sammen noen ulike forslag på pakker. Vi er idylliskt plasert i naturskjønne Kattfjord og her er det også fine muligheter for eksempel for kaifiske, fjærevandring og fjellturer.

Rorbuene har fullt utstyrt kjøkken for selvhushold, oppredde senger og håndklær, utvask ved avreise inngår også i prisen. For å få innblikk i de raske værskiftene og de store naturkontrastene her på Yttersia anbefaler vi minimum et 3 døgns opphold i våre rorbuer. Bla ned for å se forslag til pakker!

 

Pakke 1 – Et ekte havfiskeeventyr på Yttersia!

Her vil dere virkelig få oppleve ordentlig havfiske med erfaren og profesjonell guide. Smaken av egenfanget fiske er ikke den samme som kjøpt på butikk!

Pakken inneholder: 3 døgn i rorbu for 4 personer og en guidet havfisketur a 5 timer ut mot storhavet (om ønskelig kan denne utvides til 8 timer mot et tillegg).

Pris pr person 5596,- 

Ps. Er dere flere personer som ønsker å komme eller ønsker flere døgn eller flere aktiviteter i løpet av oppholdet, ta kontakt så lager vi tilbud til dere.

 

Pakke 2 – Kystkulturhistorisk mimring over livet på Yttersia!

Bli med på en kystkulturhistorisk øyvandring du sent vil glemme, med innsikt i alt fra Trollene på Yttersia, i vikingenes fotspor, båtmotorhistorie og innblikk i den lokale fiskerihistorien.

Pakken inneholder: 3 døgn i rorbu for 4 personer og Kystkulturhistorisk øyvandring a 4 timer.

Pris pr person 5846,-

Ps. Er dere flere personer som ønsker å komme eller ønsker flere døgn eller flere aktiviteter, ta kontakt så lager vi tilbud til dere.

 

Pakke 3 – Egenfanget smaksopplevelse fra havets buffe på Yttersia!

Bli med en erfaren fiskeguide ut på fjordfiske. Fang din egen fisk, lær å sløye, filetere og tilberede et herremåltid sammen med guiden.

Pakken inneholder: 3 døgn i rorbu for 4 personer og Hav til fat tur a 5 timer.

Pris pr person 5846,-

Ps. Er dere flere personer som ønsker å komme eller ønsker flere døgn eller flere aktiviteter, ta kontakt så lager vi tilbud til dere.

filetering fisk