Gå til innhold

Pakkeforslag

Hjertelig velkommen til minnerike naturopplevelser bare en drøy halvtimes kjøretur fra Tromsø! Ta med deg venner, familie eller kollegaer på et opphold i våre flotte rorbuer.

Lauklines – en idyllisk perle på Yttersia – Kvaløya

Spesielt i disse tider er det viktig å komme seg ut i naturen og da er det å få være sammen med en lokal kjentmann noe som gjør opplevelsene mye større. Vi har derfor i samarbeid med våre lokale eminente aktivitetsguider, Marcus og Mimmi, fra aktivitetsbedriften Explore the Arctic As, satt sammen noen ulike forslag på pakker. Vi er idylliskt plasert i naturskjønne Kattfjord og her er det fine muligheter for eksempel for kaifiske, fjærevandring og trugetur.

For å få innblikk i de raske værskiftene og de store naturkontrastene her på Yttersia anbefaler vi minimum et 3 døgns opphold i våre rorbuer.

Pakke 1 – Et ekte havfiskeeventyr på Yttersia!

Her vil dere virkelig få oppleve ordentlig havfiske med erfaren og profesjonell guide. Smaken av egenfanget fisk er ikke den samme som kjøpt på butikk!

3 døgn i rorbu for 4 personer inkl 1 x guidet havfisketur a 5 timer ut mot storhavet (om ønskelig kan denne utvides til 8 timer mot et tillegg). Rorbuene har fullt utstyrt kjøkken for selvhushold, oppredde senger og håndklær, utvask ved avreise inngår også i prisen.

Pris pr person 5596,- 

Ps. Er dere flere personer som ønsker å komme eller ønsker flere døgn eller flere aktiviteter i løpet av oppholdet, ta kontakt så lager vi tilbud til dere.

Pakke 2 – Kystkulturhistorisk mimring over livet på Yttersia!

Bli med på en kystkulturhistorisk øyvandring du sent vil glemme med innsikt i alt fra Trollene på Yttersia, i vikingenes fotspor, båtmotorhistorie og innblikk i den lokale fiskerihistorien.

3 døgn i rorbu for 4 personer inkl 1 x Kystkulturhistorisk øyvandring a 4 timer. Rorbuene har fullt utstyrt kjøkken for selvhushold, oppredde senger og håndklær, utvask ved avreise inngår også i prisen.

Pris pr person 5846,-

Ps. Er dere flere personer som ønsker å komme eller ønsker flere døgn eller flere aktiviteter, ta kontakt så lager vi tilbud til dere.

Pakke 3 – Egenfanget smaksopplevelse fra havets buffe på Yttersia!

Bli med en erfaren fiskeguide ut på fjordfiske. Fang din egen fisk, lær å sløye, filetere og tilberede et herremåltid sammen med guiden.

3 døgn i rorbu for 4 personer inkl 1 x Hav til fat a 5 timer. Rorbuene har fullt utstyrt kjøkken for selvhushold, oppredde senger og håndklær, utvask ved avreise inngår også i prisen.

Pris pr person 5846,-

Ps. Er dere flere personer som ønsker å komme eller ønsker flere døgn eller flere aktiviteter, ta kontakt så lager vi tilbud til dere.

Flere artikler