Gå til innhold

20140828_203236-gjengenTromsø Havfiskeklubb arrangerte artsfisketreff og konkurranse 28-31 August her på Lauklines. Her er et utdrag av hva de skrev om opplevelsen:

«I mai sendte vi ut innbydelsen til arrangementet og som vi hadde håpet var påmeldingen god. Endelig kunne vi få gjennomført planene om flere dagers fiske med overnatting i hytter og hyggelig samvær med fiskevenner med utgangspunkt på Lauklines Kystferie i Kattfjorden. Dette flotte anlegget har alt av fasiliteter man trenger for et vellykket opphold. Hyttene er av høy standard og servicen er super. For årets arrangement hadde vi booket 3 hytter samt de fleste båtene. Utenfor Lauklines kan man ha et spennende og variert fiske etter ulike arter, derfor er stedet et ideelt utgangspunkt for en konkurranse som denne.

Lørdag morgen var det opp igjen grytidlig for å være klar til første konkurransedag av Høstcupen. Vel nede ved brygga tok vi en felles gjennomgang før start. I dag var vi 19 deltakere fordelt på 7 båter.»

Ønsker du lese hele blogginnlegget og se flere fangstbilder fra cupen, klikker du her

Flere artikler