Gå til innhold

Guidet fisketur

Bli med på fisketur med profesjonell guide

Kattfjorden her ved Lauklines, er en velkjent fjord for fiske. Bli med på en fantastisk fisketur med profesjonell lokalkjent guide.

Kattfjorden har vært forbundet med havfiske i flere hundre år og nå får du muligheten å prøve fiskelykken. En kort fisketur passer perfekt for familier og venner som ønsker å prøve havfiske, men er du en dreven sportsfisker ønsker du gjerne en 8 timers tur.  Guidene lærer dere alt dere trenger å vite så ikke vær bekymret om dette er deres første møte med havfiske.  Alt utstyr inngår og vi bruker kun kvalitetsutstyr, først og fremst fra Shimano. Under turene ser vi ofte havørn, lundefugl, sel, oter og ulike hvalarter.Guidene viser deg forskjellige teknikker som er effektive i området, blant annet fiske med jigg, pilk og naturlig agn. Under turene finnes det ofte mulighet å se havørn, lundefugl, sel, oter og ulike hvalarter.

Ønsker dere å ta med fisk hjem, så hjelper guiden naturligvis med filetering av dagens fangst.

Sikkerhet ombord
Før turen starter er det en sikkerhetsgjennomgang og skipper sørger for at dere har ordentlig med klær i forhold til vær.

Vi har to godkjente guide-båter: MB Explore the Arctic og MB Explore the Arctic junior.

MB Explore the Arctic, er en Kloster Patrol 32, 10,5m lang spesialbygd båt for sightseeing og fisketurer.

Båten har walk-around dekk med 10 sitteplasser og tilbyr fin plass både for fiske og sightseeing. I det oppvarmede styrehuset finnes sitteplasser til alle om dere vil trekke innendørs.

Toalett og toppmoderne elektronikk, fullt utstyrt med alt av sikkerhetsutstyr som det er krav om i henhold til forskriftene.

Skipper/guide har skippersertifikat og sikkerhetskurser i henhold til gjeldende krav fra Sjøfartsdirektoratet.

Båten er utstyrt med 2×300 HK Yamaha motorer som gir den mer enn nok fart til å flytte seg raskt mellom fiskeplassene.

Kloster Patrol er en av de sikreste båter i det europeiske markedet og denne modellen har bestått tøffere tester enn noen annen tilsvarende båt i Norge.

MB Explore the Arctic junior

7,3 m lang Arronet 23,5 cc, bygget for sightseeing og fisketurer. Båten er designet med fokus på komfort og sikkerhet. Den har walkaround-dekk og oppvarmet styrhuset med sitteplasser og toppmoderne elektronikk. Båten er utstyrt med 150 hk Yamaha, noe som betyr at vi raskt kommer til de beste fiskeplassene.

 

Spesifikasjoner

Andre aktiviteter