Gå til innhold

Guidet fisketur (VIP)

Unn dere en VIP fisketur utenfor Kvaløyas spektakulære vestkyst.

Den ultimate fisketuren
Turene passer perfekt for mindre grupper som ønsker et heldags fiskeeventyr med profesjonell fiskeguide. Guidens kunnskap om området er en garanti for vellykket tur. Starttidspunktet er fleksibelt, kanskje en tur i midnattssol? Turene varer i inntil 12 timer inkl transport

Om turene
Turene passer både den erfarne sportfiskeren og nybegynneren som ønsker et fiskeeventyr i spektakulær natur. Før turen starter diskuteres hvilke arter dere vil rette inn fisket mot. Noen gjester ønsker å jakte på rekordfisken mens andre vil prøve å få flest forskjellige arter. Alt fiskeutstyr inngår og vi bruker så klart kun kvalitetsutstyr, fremst fra Shimano.
Charterbåten – en 35 fots Kloster Patrol er spesialbygget for sportfiske. Med sine doble 300hk Yamahamotorer går det kort tid ut til de beste fiskeplassene.

Under turene blir det ofte mulighet til å se havørn, lundefugl, sel, oter og forskjellige hvaler. Ombord i båten serveres middag med lokale ingredienser. Tilbake på land etter vårt fiskeeventyr kan dere enten slappe av i badstuen eller sitte i loungen mens fisken fileteres og pakkes til dere. Den ferdige fisken får dere med i en isoporboks, som gjør det enkelt å ta med seg fangsten hjem.

Fiskearter
Området er kjent for sitt kveitefiske og hvert år fanges fisk på over 100kg. Stor sei og torsk finnes året rundt og sandplatåene byr på et fantastisk fiske etter rødspette og andre flatfisker.  Området er rikt på arter og tilbyr et bra fiske på blant annet steinbit, hyse, brosme, lange, uer og makrell.

Spesifikasjoner

  • Ikon Nivå: lett-hard
  • Ikon Antall i gruppen: 1-6 personer
  • Ikon Varighet: Intill 12t inkl transport
  • Ikon Pris: 24 995,-
  • Ikon Inkludert: Transfer, skipper/guide, fiskeutstyr, flytoverall, støvlar, lester, lue, handsker, middag, kaffe, te, varm sjokolade, bilder fra turen og isoporboks til fisken.
  • Ikon Oppmøte: Valgfritt sted i Tromsø
  • Ikon Arrangør: Explore the Arctic
  • Book denne aktiviteten

Andre aktiviteter