Gå til innhold

Guidet havfisketur

Bli med på fisketur med profesjonell guide

Kattfjorden her ved Lauklines, er en velkjent fjord for fiske. Bli med på en fantastisk fisketur med profesjonell lokalkjent guide. Alt av fiskeutstyr og bekledning  samt varm drikke inngår.

M/B Explore the Arctic, er en Kloster Patrol 32 ,  10,5m lang spesialbygd båt for sightseeing og fisketurer.

Båten har walk-around dekk med 10 sitteplasser og tilbyr fin plass både for fiske og sightseeing. I det oppvarmede styrehuset finnes sitteplasser til alle om dere vil trekke innendørs.

Toalett og toppmoderne elektronikk, fullt utstyrt med alt av sikkerhetsutstyr som det er krav om i henhold til forskriftene.

Skipper/guide har skippersertifikat og sikkerhetskurser i henhold til gjeldende krav fra Sjøfartsdirektoratet.

Båten er utstyrt med 2×300 HK Yamaha motorer som gir den mer enn nok fart til å flytte seg raskt mellom fiskeplassene.

Kloster Patrol er en av de sikreste båter i det europeiske markedet og denne modellen har bestått tøffere tester enn noen annen tilsvarende båt i Norge.

Fisketurer med individuell booking blir kun gjennomført ved minimum 4 påmeldte. Ved færre påmeldte vil man dagen i forveien bli kontaktet med mulighet for å få pengene tilbake eller betale for resterende antall som er nødvendig for å oppfylle minimumsantall.

Eksklusivt fiske:

Om dere ønsker å ha båt og guide for dere selv og ikke bli blandet sammen med andre som har egne ønsker for arter osv, anbefaler vi at dere booker hele båten!

5 timer eksklusivt fiske (valgfritt antall inntil 6 personer) 14.970,-

8 timer eksklusivt fiske (valgfritt antall inntil 6 personer) 17.970,-

Spesifikasjoner

Andre aktiviteter