Sommeren nærmer seg slutten og selv om august fortsatt er en fin sommermåned, så kjenner vi at kjøligere luft er på vei. Vi har hatt en flott sommer og sitter igjen med mange gode minner, noe vi håper at du som var gjest hos oss denne sommeren også gjør! 

Arctic Race of Norway var blant noen avhøydepunktene og når sola strålte, fikk Kvaløya virkelig vist frem den fantastiske naturen som er her.

Nå er tiden kommet for å høste av det naturen gir, både av bær og sopp og mye mer. Kanskje har du fortsatt ferie igjen og vil oppleve Nord-Norge? Kan vi friste med en guidet fiske- eller fjelltur? 

Mens vi venter

Mens vi venter på vinteren, nordlys og hvaler, så får du her et tilbakeblikk slik at du får se hvordan det var i fjor.

Merkede løyper

Vi har nå i samarbeid med Ishavskysten satt opp nye skilt og merket stien opp til Vasstind igjen. Denne turen er svært populær hos mange Tromsøværinger, etter at den i mange år har vært med på "Ti på topp". Men vær og vind hadde krevd sitt, så de gamle stolper og skilt var i stort behov for utbytte. Nå håper vi enda flere lokale og turister for glede av den fantastiske turen, som viser en vidunderlig utsikt. Er du ikke enig?!