Her kommer en liten hilsen fra oss alle på Lauklines Kystferie. Sommeren virker snart å være over for denne gang, i hvert fall når vi ser hvordan gradestokken langsomt går nedover. Men vi gleder oss til høstens vakre farger og den klare kalde luften.

Vi er stolte av å kunne presentere en helt ny hjemmeside, foreløpig på norsk og engelsk, og i løpet av høsten også på tysk. Vi håper den skal gi deg den informasjonen du søker etter og skape en nysgjerrighet på alt som kan oppleves her i den arktiske delen av Norge. 

Besøk oss gjerne på www.lauklines.no, Instagram eller på vår Facebookside

Så håper vi at du nyter de siste dager av sommeren!
Hilsen oss på #lauklines

boat2

Nye båter for 2015

Vi har økende etterspørsel etter guidet fiske her hos oss, og nå legger vi mer tilrette for dette.

Arctic Fishing Adventures har 2-3 charterbåter du kan booke plass på. Du kan booke individuelt eller om man ønsker å kun fiske eksklusivt med en kameratgjeng, er det selvfølgelig også mulig å reservere en båt med guide bare for seg selv.

Les mer.

Fiskerekorder


Det har vært tatt mange fine fisker dette år og Josef Geyer har foreløpig årets kveiterekord her på Lauklines. Denne flotte kveita var på 120kg og 215cm!

Vi har fortsatt noe ledig i september, så kanskje klarer du å slå rekorden?! :-)

Se vår online-booking for ledig kapasitet eller send oss en epost.
 

 

Havforskning

Da har Havforskningsinstituttet avsluttet sin forskning for denne sesong, men vi håper de er tilbake til neste år. Dette år har de hatt særlig fokus på fiskens overlevelsesrate ved såkalt catch and release-fiske. De har gjort noen interessante registreringer og vi gleder oss til å lese den fullstendige rapporten, som kan gi gode råd og veiledning for et fortsatt bærekraftig turistfiske.

Sjakk OL

Etter 14 dagers sjakkolympiade her i Tromsø, er eventyret over for denne gang. 1600 spillere fra 181 land gjør selve arrangementet til det fjerde største sports-arrangementet som finnes, basert på antall deltakerland.

Vi gratulerer Kina med seieren for herrer og Russland med seieren for damer! Vi gratulerer også Norge og Magnus Carlsen med en flott innsats!

Arctic Race of Norway 2014

Sykkelentusiaster i tusentall møtte opp i Tromsø for å se den avsluttende etappen av årets store sykkelritt. Vi takker rytterne for en kjempeinnsats og for et fantastisk show når de kjørte forbi oss her i Kattfjord.