<*))))))))><

Dette nyhetsbrev kommer først og fremst til å handle om fiske!

Vi har mange sportsfiskeentusiaster som år etter år kommer tilbake for å oppleve det fantastiske fisket her på yttersiden av Kvaløya. De tilbringer time etter time i båten i jakten på drømmefisken og ikke minst opplevelsen av den arktiske naturen! 

Her kan du lese et blogginnlegg fra en sportsfiskegjeng fra Trondheim og her finner du et annet innlegg fra noen sveitsiske gjester.

Sjekk gjerne vår online-booking og planlegg din fiske-ferie!

Nye båter og ny kai 

Til påske ankom de nye Dolmøy 230 Fisker-båtene våre. Vi hadde høye forventninger og båtene har innfridd våre krav til funksjonalitet og sikkerhet. Flere bilder av båtene kan du se her. Vi har også fått en bedre og mer stabil kai, som gjør det lettere for våre gjester ved fortøyning og ombordstigning. Vi håper du som vår gjest blir like fornøyd som vi er!

Bilde_1

Fiskekonkurranse

Tidenes fiskekonkurranse er nå igang her på Lauklines. Her kan du konkurrere i forskjellige grener som:

- størst fisk (lengde)

- flest forskjellige fiskearter

- størst fisk i hver art

Les mer.

Fjordcruise

Fjordcruise

Bli med på en kveldstur langs den spektakulære naturen på yttersida av Kvaløya. Her kan du blant annet oppleve den karakteristiske øya Håja, som har vært inspirasjon til arkitekten som tegnet Ishavskatedralen. Andre høydepunkter er Ersfjorden og Skamtind. Hvis hellet er på din side kan du kanskje også se hval, sel, lundefugl og ørn. I løpet av turen får dere høre og …

Les mer.

Bilde_1

Og her kommer...

... det nye gjestehuset på Lauklines. Helt fremme på kaien bygger vi nå et hus i tilknytning til vår resepsjon og fiskeutstyrsbutikk. Her har vi tenkt at gjester skal kunne sitte og nyte utsikten utover havet, skue nordlys om vinteren eller bare varme seg etter en hvalsafaritur. Huset beregner vi skal være ferdig til vintersesongen starter. Velkommen innom :-)