Snø, sol og sjokolade!

April er den store skimåneden her på Kvaløya. Påsketurer med kvikklunsj og appelsiner er for mange nordmenn en tradisjon. Lauklines er idell som base for mange flotte skiturer, eller kanskje vil du heller ut på sjøen? Arctic Fishing Adventures tilbyr flott skreifiske i denne perioden.

Sjekk vår online-booking for ledig kapasitet!

God påske og solfylte hilsener fra Team Lauklines!

Pressebesøk fra Estland

Arctic Fishing Adventures har daglig hatt sine hvalsafariturer fra Lauklines. En dag fulgte det med et tv-team fra Estland som laget denne reportasjoen. Fantastisk hvor nysgjerrige og vennskapelige hvalene er! Samme team ble også med på nordlystur.

Nordlysguide Marcus Åhlund forteller at de gjennom denne sesong har sett nordlys...

Les mer.

truger

Leie av truger

I resepsjonen kan du leie truger. Vi har 4 forskjellige størrelser, som passer både barn og voksne.

 

randonee

Skiturer på Kvaløya

Tromsø Outdoor tilbyr skipakker for utleie. Langrennsski, randonee ski og ski for toppturer. De tilbyr også guidede turer og kan gi deg proffesionelle råd om hvor du skal gå, værmelding, ev rasrisiko etc. De tilbyr også guidede turer.

???????????????????????????????

Fiskesesongen 2015

Fiskesesongen 2015 er nå igang og det starter med skreifisketurer. Det meldes om gode fiskeforhold og om en stor og fin skrei. Her er noen bilder fra fjorårets turer, og her kan du se en spennende video som viser fisket under vannet. Både bilder og film er fra Øyvind Høier. Hjertelig velkommen til nye og flotte fiskeopplevelser!

Les mer.